HOME

Kopie van foto s
2

Met wat simpele aanpassingen in indeling, kleur en materiaal gebruik kan je de energie in je huis volledig transformeren!

Nieuwsgierig hoe?

 

Breng je huis in balans!

Heb je het gevoel dat je vast loopt, voel je je niet meer thuis in je eigen huis of ben je gewoon toe aan een nieuwe stroom van energie? Jouw huis kan je daar bij helpen!

De ruimte waar je in leeft is meestal een weerspiegeling van je hoe jij je van binnen voelt. Maar wat gebeurd er dan met je gevoel als je deze ruimte gebalanceerd inricht? 

Daarvoor hoef je echt niet je hele huis te renoveren. Maar door het maken van kleine aanpassingen in je interieur trek je al nieuwe energie aan. Waardoor je direct verbetering voelt, alleen maar door jouw ruimte mindful in te richten!

Wil jij dit ook, maar weet je niet waar je moet beginnen. Meld je dan aan voor mijn workshop. Waarbij we samen het gesprek aangaan over welke stappen je kan zetten op je leefruimte te verbeteren!

Ontwerp zonder titel (21)
34

Leer je huis mindful inrichten

Door het gebruiken van de juiste indeling, kleuren en materialen, maak je van je huis een THUIS! Niet door de trend te volgen, maar je eigen gevoel.

Tijdens mijn coachingstrajecten leer ik je hoe je de inrichting van jouw ruimte kan inzetten als een tool om je leven te verbeteren. Met zowel praktische methodes zoals gebruik van kleuren, licht, en indeling. Maar ook meer diepgaande methodes waarbij balans creëert met behulp van alle natuurlijke elementen zoals vuur, water, aarde, metaal en hout.

Samen gaan we het gesprek aan, over wat voor jouw het meest belangrijk is in jouw leven.  Daarna help ik om je huis in te richten als een visionboard van jouw wensen.  Zodat jouw interieur weer volledig bij jouw aansluit en je het leven aantrekt waar jij naar verlangt!

Reviews

1
2
3
4
en_USEnglish